Vacatures

Momenteel hebben wij de volgende openstaande vacatures:

Manager Customer Support en Consultancy

 

Wil je bijdrage aan het succes van jouw team en met jouw expertise maatschappelijke impact maken? Dan ben je de manager customer support en consultancy die Vlot Solutions verder op de kaart gaat zetten binnen de medische hulpmiddelen branche.

 

Wat ga jij doen?

Als manager customer support en consultancy bij Vlot Solutions ben je een belangrijke schakel om het succes van jouw team te optimaliseren en de resultanten te behalen.

Met onze applicaties ondersteunen we zorgaanbieders zodat deze een optimale dienstverlening kunnen leveren aan hun cliënten. Jij kan hierin het verschil maken! Jij stuurt je team aan om de beste resultanten te behalen en jij maakt plannen om in te spelen op de toekomstige ontwikkelingen in de branche. Jij denkt vooruit en zorgt dat jouw team mee kan gaan met jouw visie en strategie door persoonlijke- en professionele ontwikkeling.

 

Jouw taken zijn onder andere:

 • Jij houdt je dagelijkse bezig met de aansturing van het customer support- en consultancy team.
 • Sturen op de performance en resultaten van het team.
 • Het behouden en verbeteren van de nauwe samenwerking met het sales- en R&D team.
 • Daarnaast houd je je bezig met teamvorming en teamontwikkeling van het customer support- en consultancy team.

Als manager customer support en consultancy heb je een team van 8 medewerkers. Het customer supportteam bestaat uit 4 medewerkers en het consultancy team uit 4 medewerkers. Naast jouw dagelijkse werkzaamheden sluit jij ook aan bij het managementteam en neem je deel aan de MT-meetings. Tijdens deze meetings bespreekt het managementteam de lopende casuïstiek en worden er plannen gemaakt over de toekomstvisie en strategie van Vlot Solutions. Het managementteam bestaat uit de managing director, de Business Unit Manager, manager sales en manager R&D.

Wat heb je nodig?  

 • HBO werk- en denkniveau.
 • Beheersing van de Nederlandse taal.
 • Jij beschikt over goede commerciële vaardigheden.
 • Jij bent Resultaatgericht, toont betrokkenheid en ondernemerschap.
 • Eager to learn, jij staat open voor feedback en wil graag leren in een dynamische omgeving.
 • Klantgerichte instelling en vermogen om oplossingsgericht te denken.

Dit mag jij van ons verwachten?

 • Een goed salaris, passend bij jouw kennis en ervaring.
 • Vrijheid en eigen verantwoordelijkheid in het indelen van jouw werk.
 • 23 vakantiedagen per jaar en 8% vakantiegeld;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Een mooie bonusregeling: we vinden het belangrijk dat jouw performance en inzet worden beloond;
 • Talrijke development programma’s. Binnen TSS zijn er een tal aan programma’s om jouw managementvaardigheden naar een hoger niveau te tillen;
 • Een gezellige vrijdagmiddagborrel om de week goed af te sluiten.

Onze organisatie

Vlot Solutions is een dynamische organisatie die in 1985 is begonnen met het ontwikkelen van software oplossingen voor de medische hulpmiddelen branche, waarin wij marktleider zijn. Met de opgedane ervaring binnen deze bedrijven zijn oplossingen ontwikkeld voor ordermanagement en declaratie, inkoop- en voorraadbeheer, elektronisch cliëntendossier, ketenlogistiek en prestatie- en procesmanagement.

Vlot Solutions staat voor kwalitatieve, doordachte en gebruiksvriendelijke software voor de medische hulpmiddelen branche. Ons doel is het administratief en procesmatig ontzorgen van onze gebruikers zodat zij plezier houden in datgene waar zij mee bezig zijn.

De 20 medewerkers die op dit moment werkzaam zijn bij Vlot Solutions ondersteunen dagelijks circa 300 ondernemingen en helpen meer dan 1500 gebruikers in het gebruik van onze toepassingen. Onze klanten zitten voornamelijk in Nederland, maar zijn ook operationeel in België, Curaçao en Duitsland. 

De organisatie van Vlot Solutions kenmerkt zich door korte lijnen en duidelijke verantwoordelijkheden. De sfeer is ongedwongen, er wordt hard gewerkt maar ook gelachen en daarnaast vinden wij ook jouw persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk.

Vlot Solutions is onderdeel van Total Specific Solutions (TSS), een sterk groeiende IT-dienstverlener met bedrijven verspreid over Europa en gespecialiseerd in het leveren van branche specifieke software-oplossingen. TSS is onderdeel van Topicus.com Inc. en Topicus.com Inc. is op haar beurt onderdeel van Constellation Software Inc. (CSI), het grootste beursgenoteerde bedrijf ter wereld in Vertical Marktet Software.

Meer weten over Vlot Solutions? Bezoek http://www.vlotsolutions.nl 

Enthousiast geworden?

Zie jij jezelf al werken als Manager Customer Support en Consultancy bij Vlot Solutions ?

Solliciteer dan snel door jouw cv en motivatie te mailen naar HRM@vlotsolutions.nl en wie weet drinken wij binnenkort een kop koffie of thee!

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Sanne Boas, HRM Consultant. Zij is te bereiken via telefoonnummer 06 – 4339 2564.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld en aan het ongevraagd (zonder schriftelijke toestemming van Vlot Solutions) toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

U kunt echter altijd een open sollicitatie sturen naar info@vlotsolutions.nl

We zullen uw gegevens bewaren en contact met u opnemen zodra er een vacature ontstaat die past bij uw profiel.