Historie

In 1985 is Ardin Vlot gestart met het ontwikkelen van een systeem om orthopedische schoenen te factureren aan het ziekenfonds en zorgverzekeraars.  Al snel kwamen daar elastische kousen en orthopedische instrumenten bij. Orthomatic was geboren… De ingeslagen weg bleek succesvol en August Vlot werd gevraagd om de technische ontwikkeling gezamelijk door te zetten.

Orthomatic is in de loop der jaren uitgegroeid tot een volwaardige (ERP) applicatie voor de administratie en planning van de levering van medische hulpmiddelen.

Vanaf 1995 zijn de eerste medewerkers in dienst gekomen voor ontwikkeling. In 1996 is de eerste medewerker aangetrokken voor verkoop en relatiebeheer.  

Orthomatic is doorontwikkeld en uitgebreid met innovatieve functionaliteit en wordt dagelijks aangepast, gedreven door vernieuwde regelgeving, klantwensen, en technologische innovatie. De beweeglijkheid van zorgverzekeraars en ondernemers in deze branche vraagt voortdurend om aanpassingen.

Ook vandaag staat VLOT Solutions klaar met een team van professionals om haar klanten en partners te ondersteunen en nieuwe oplossingen te ontwikkelen en te implementeren.