Partners

Over Qliktech

Qliktech vervult een pioniersrol in de in-memory Business Intelligence. Dit is terug te zien in hun visie op data-analyse en de presentatie van bedrijfsinformatie. Qliktech vindt dat relevante en betekenisvolle informatie altijd per direct beschikbaar moet zijn voor gebruikers. Het product Qlikview is zo ontworpen dat het direct actuele bedrijfsinformatie en data-analyses levert, waarbij er gewerkt kan worden zonder datalimiet. In vergelijking met traditionele bedrijfsinformatiesystemen kan Qlikview met terugwerkende kracht data leveren die per dag of week is geselecteerd. Qlikview werkt via cloud computing, laptop of mobiele apparaten en is zowel geschikt voor één gebruiker als voor grote ondernemingen. Qliktech heeft meer dan 12.000 klanten in 95 landen en wereldwijd meer dan 800 partners.

Voor meer informatie, zie: 

Over Reflexis

Sinds jaar en dag maakt Reflexis slimme oplossingen voor het web. Dit doen zij met het innovatieve model-gedreven ontwikkelplatform “Flow”. Ontworpen om optimaal gebruik te maken van het web, kunnen met Reflexis Flow web-gebaseerde toepassingen gemaaktworden die naadloos aansluiten bij uw bedrijfsprocessen.

Voor meer informatie, zie: 

Over Q-Ry Solutions

Q-RY Solutions is International Pervasive Software Distributor en Pervasive Software Competence Center.

Voor meer informatie, zie: 

Over Techni Team

Wij gebruiken de servers van Techni Team waar onze software op draait voor onze hosting klanten. Deze servers zijn voorzien van de laastste updates en veiligheidsvoorzieningen. 

Techni Team is gecertificeerd voor NEN7510-1:2017 en ISO/IEC 27001:2017.

Voor meer informatie, zie: